Primesti gratuit un cadou de bun venit - pdf-ul

"23 de greseli grave ale parintelui in relatia cu copiii":

- cum sa le eviti (cand se poate)

- cum reactioneaza cel mic

- cum trebuie sa ne comportam noi

Pentru a primit pdf-ul cadou,

introdu aici adresa ta de mail:

Termeni si Conditii

Site-ul Kimbi.ro este operat de societatea S.C. Kimbi Boutique S.R.L, al carei obiect de activitate este comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comert sau prin Internet. Societatea S.C. Kimbi Boutique S.R.L. are sediul social in jud. Sibiu, com. Sura Mare, str. Primaverii, nr. 56 (NU ESTE MAGAZIN - SE LIVREAZA EXCLUSIV PRIN CURIER) si este inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/1228/2018, avand C.U.I. 33321520.

De asemenea, pe site-ul Kimbi.ro mai operam cu urmatoarele firme:
S.C. Carola Boutique S.R.L, cu sediul social in str. Primaverii, nr. 56, Sura Mare, jud. Sibiu, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/1260/2018, avand C.U.I. 36226743.
S.C. Tobi Jucarii S.R.L., cu sediul social in str. Primaverii, nr. 56, Sura Mare, jud. Sibiu, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/1261/2018, avand C.U.I. 37914600.
S.C. Trei Iepurasi S.R.L., cu sediul social in Str. Primaverii, nr. 56, Sura Mare, jud. Sibiu, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J32/2151/2021, avand C.U.I. 45157545.

Societatile S.C. Kimbi Boutique S.R.L., S.C. Carola Boutique S.R.L, S.C. Tobi Jucarii S.R.L. si S.C. Trei Iepurasi S.R.L. opereaza exclusiv online, neavand magazin fizic.

Prin accesarea site-ului kimbi.ro (accesul, navigarea sau cumpararea produselor de pe acest site), clientul consimte automat la respectarea termenilor si conditiilor din prezentul document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Clientul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre S.C.Kimbi Boutique S.R.L, in functie de necesitati, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Drepturile de autor (copyright)

Site-ul kimbi.ro si toate informatiile continute pe acest site sunt proprietate a companiei S.C. Kimbi Boutique S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia dreptului de autor (Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe). Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul S.C. Kimbi Boutique S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

Prin accesul pe acest site clientul isi da acordul de a nu utiliza, reproduce, distribui sau expune materialele de pe site, in alte scopuri decat cele premise din punct de vedere legal.

Continut site

Informatiile prezente pe acest site sunt alcatuite impreuna cu colaboratorii nostri, care ne pun la dispozitie pozele si caracteristicile produselor. De aceea exista posibilitatea sa apara unele mici inadvertente, datorate fie unor erori la operarea textelor, fie unor modificari facute de producator fara preaviz. Kimbi.ro face eforturi pentru minimizarea erorilor.Imaginile au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Anumite nuante pot diferi si in functie de setarile monitorului.

In cazul in care pe site apar greseli in privinta preturilor sau stocurilor anumitor produse, greseli datorate inclusiv faptului ca au fost introduse in mod eronat in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea produselor in cauza.

Fotografiile produselor au titlu informativ, pot diferi de imaginea reala in privinta nuantelor de culoare, a dimensiunilor sau a modelelor desenate pe produse. De asemenea, fotografiile pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Kimbi.ro nu isi asuma raspunderea pentru situatiile aparute datorita unor erori de software sau defectiuni la server.

Comenzi si livrare

Pentru plasarea unei comenzi, nu este necesara o comanda minima. In urma plasarii comenzii, clientul va fi contactat (telefonic sau pe mail) din partea kimbi.ro, pentru a i se confirma comanda si disponibilitatea produsului. In cazul in care produsul este disponibil, clientul va fi informat si de termenul aproximativ pentru livrarea comenzii. Inregistrarea comenzii nu reprezinta si confirmarea acesteia. Dupa preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de catre operatorii nostri in vederea confirmarii. 

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe site-ul kimbi.ro este considerata cu valoare de contract intre client si S.C. Kimbi Boutique S.R.L. Ca urmare, S.C. Kimbi Boutique S.R.L. are obligatia sa livreze produsele sau serviciile comandate, in limita stocului, iar clientul are obligatia sa plateasca contravaloarea acestora.

Pentru modalitatea efectiva de a lansa comanda, te rugam sa mergi la sectiunea “Cum cumpar”.

Transportul marfii se face prin intermediul unei firme de curierat. La comenzile care contin mai multe produse, este posibil ca acestea sa fie livrate din depozite diferite; ca urmare, produsele iti pot sosi separat, in zile diferite, in functie de locul de unde au fost trimise. 

ATENTIE! La primirea coletelor de la agentul de livrari, va rugam sa verificati integritatea ambalajului. Daca ambalajul produsului prezinta rupturi/distrugeri, va rugam sa faceti proces verbal de constatare cu agentul de livrari. In caz contrar, nu putem discuta cu firma de curierat pentru recuperarea prejudiciului, in cazul in care produsul din interior este defect si, ca urmare, nu vom putea sa va schimbam/facem retur produsul.

Acolo unde exista livrare cu verificare, va rugam sa verificati integritatea ambalajului si apoi continutul sau in prezenta curierului. Daca se constata defecte ale produsului sau ale ambalajului, va rugam faceti un proces verbal cu agentul care v-a livrat produsul.

La produsele care nu au avut livrare cu verificare, daca produsul a ajuns la dvs avariat, aveti obligatia sa ne aduceti la cunostinta despre acest lucru in maxim 24 de ore de livrarea coletelor, ca sa putem contacta firma de curierat! NU ne asumam raspunderea daca coletele dvs ajung deteriorate si ne aduceti la cunostinta acest fapt la mai mult de 24 de ore dupa primirea lor. 

Clientul va primi din partea firmei de curierat bon fiscal.Factura corespunzatoare produselor cumparate va fi trimisa de catre societatea noastra,in cateva zile dupa primirea comenzii, pe adresa de email trimisa de dumneavoastra.Pentru a fi sigur ca o primiti asigurati-va ca ati trimis adresa exacta si verificati si casuta de spam.

Pentru comenzile sub 499 lei costul de transport este de 19,90 lei.

Pentru comenzile in valoare de peste 499 lei livrarea este GRATUITA!

Exceptie:

- in cazul mobilierului din lemn si PAL, datorita gabaritului si greutatii mai mari a acestuia, pretul de livrare va fi platit de catre client indiferent de valoarea comenzii. Acest cost iti va aparea in cosul produsului sau ti-l vom comunica telefonic sau pe e-mail. 

Politica de pret si plata produselor

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei. Compania S.C. Kimbi Boutique S.R.L. este platitoare de TVA, de aceea orice pret afisat pe site-ul www.kimbi.ro este pretul final de vanzare catre client pentru respectivul produs. Costul de transport nu este inclus in pretul produsului si se va adauga la acesta, cu exceptia produselor in descrierea carora este mentionat ca transportul este gratuit.

Plata produselor se poate face printr-una din urmatoarele modalitati:

  • ramburs, la momentul primirii coletului de marfa, direct la reprezentantul firmei de curierat

  • prin virament bancar, pe baza facturii proforme primite in urma comenzii. Daca optezi pentru aceasta metoda de plata, dupa efectuarea viramentului bancar te rugam sa ne trimiti dovada de plata pe adresa de mail office@kimbi.ro. Comanda va fi procesata dupa primirea dovezii de plata. Te rugam ca la comenzile de paturi si mobilier, sa NU faci transferul bancar inainte sa verifici cu noi (telefonic sau pe mail), disponibilitatea produselor si daca se pot face la comanda.

  • prin card bancar, in conditii de siguranta deplina, prin platforma EuPlatesc.ro. Toate tranzactiile se fac in lei si nu este perceput un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (VISA, VISA Electron) si MASTERCARD (Mastercard, Maestro). Kimbi.ro nu foloseste si nu stocheaza detalii referitoare la card. Avand in vedere faptul ca pot existe diferente de stoc, la plata cu cardul bancar iti recomandam sa ne contactezi inainte sa faci plata, ca sa iti confirmam ca produsul este sigur pe stoc. In cazul in care faci totusi plata si produsul nu este pe stoc, iti vom returna banii, dar creditarea sumei in contul tau se poate face intr-o perioada de pana la 10 zile lucratoare, in functie de procedurile interne ale banii emitente a cardului utilizat.

Asamblarea produselor

Aveti obligatia sa verificati integritatea fiecarui element inainte de asamblare si sa nu asamblati produsul in cazul in care constatati defecte ale produsului/elementelor din produs sau in care constatati ca produsul nu este cel comandat de dvs. Asamblarea produsului in aceste conditii atrage dupa sine pierderea garantiei. Prin montarea produselor care au fost livrate se intelege acordul dvs privind conditiile de utilizare, ceea ce inseamna ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.

ATENTIE! Nu beneficiati de inlocuirea gratuita a reperului distrus din cauza montarii necorespunzatoare.

Garantii

Conform Legii 449/2003, produsele de folosinta indelungata beneficiaza prin lege de garantia de conformitate de 2 ani de la data achizitiei, in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit.

Vanzatorul este obligat sa furnizeze clientului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), precum si manual de instructiuni, acolo unde este cazul. Produsele comercializate pe www.kimbi.ro beneficiaza, acolo unde este cazul, de garantii oferite de producatorul respectivului produs. Produsul beneficiaza de garantie atata timp cat a fost instalat si folosit conform instructiunilor.

Pentru a beneficia de garantie, clientul se poate adresa direct firmei de service de pe certificatul de garantie. In cazul in care nu apare aceasta informatie pe certificatul de garantie, clientul trebuie sa aduca in scris la cunostinta firmei S.C. Kimbi Boutique S.R.L., pe adresa de mail afisata pe site, despre ce produs este vorba, cand a fost achizitionat si care este problema produsului. In urma acestei informari, firma va lua legatura cu producatorul respectivului articol, pentru solutionarea problemei. Perioada de timp stabilita pentru repararea produsului nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Dreptul de retur

Raporturile comerciale dintre client si site-ul kimbi.ro sunt reglementate legal prin Ordonanta Guvernului 34/2014, privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014). Legislatia in vigoare se refera exclusiv la clientii persoane fizice. Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 consultati link-ul: http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

S.C. Kimbi Boutique S.R.L. respecta prevederile Legii 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii. 

Persoanele care plaseaza comenzi pe acest site beneficiaza de dreptul legal de retur doar dupa achitarea comenzii si a taxelor aferente de transport. In cazul in care refuza ridicarea comenzii isi dau consimtamantul sa plateasca contravaloarea taxelor de transport, iar in cazul in care nu se face plata taxelor de transport persoanele care plaseaza comenzi si refuza ridicarea isi dau consimtamantul ca datele lor sa fie publicate in baza nationala www.ClientiNeseriosi.ro cu scop de rating si management de risk.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele trebuie returnate in mod obligatoriu in ambalajul original intact si in aceeasi stare in care au fost receptionate, FARA urme de utilizare, impreuna cu toate etichetele (intacte), accesoriile si documentele insotitoare cu care au fost livrate. Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta urme clare de utilizare, astfel incat nu va mai putea fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului. Sunt exceptate de la retur produsele confectionate la comanda, dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar. 

Inainte de a returna produsul, clientul are obligatia sa notifice in scris firma S.C. Kimbi Boutique S.R.L. prin trimiterea unui e-mail pe adresa office@kimbi.ro si sa astepte raspunsul din partea firmei. Raspunsul este necesar deoarece va cuprinde adresa la care trebuie returnat produsul.

Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, conform OUG 34/2014, in decurs de cel mult 14 zile de la data la care clientul a comunicat firmei S.C. Kimbi Boutique SRL decizia de a returna produsul.

Compania Kimbi Boutique SRL va restitui clientului contravaloarea produsului in cel mult 14 zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar comunicat de catre client. Suma restituita va include costul livrarii, cu exceptia eventualelor cheltuieli suplimentare datorate faptului ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de companie. Suma restituita nu va include cheltuielile de retur, care vor fi suportate de catre client. Compania poate amâna rambursarea până la data la care primește înapoi produsul sau până la momentul la care clientul furnizează dovada că a trimis înapoi produsul, fiind valabilă data cea mai apropiată.
Returul produselor se face doar pe teritoriul Romaniei.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele altui utilizator al site-ului www.kimbi.ro, de a modifica continutul acestui site sau de a influenta functionarea serverului pe care ruleaza acest site, va fi considerata tentativa de fraudare si va atrage dupa sine raspunderea penala a persoanei in cauza.

Litigii

Se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila a oricarui litigiu aparut intre un client si firma S.C. Kimbi Boutique S.R.L. In cazul in care nu se gaseste o solutionare pe aceasta cale, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri in privinta termenilor si conditiilor, te invitam sa ne contactezi la adresa de mail afisata pe site.

Politici de confidențialitate si securitate a datelor

S.C. Kimbi Boutique S.R.L. este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 0000085.
Conform cerinţelor Regulamentului UE 2016/679 (GDPR) privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal, S.C. Kimbi Boutique S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

1. Colectăm informații despre dumneavoastră:
1.1 Când ni le furnizați direct:
Sunt cerute datele dvs. personale pentru plasarea unei comenzi, atunci când solicitați angajarea la noi, atunci când ne contactați prin telefon/ formularul de contact de contact sau chat-ul de pe site/ sms / Facebook, prin e-mail sau postări în mediile de socializare.
1.2 Când ne sunt furnizate indirect:
Informațiile dvs. pot fi distribuite către noi de către servicii ce au deja acces la datele dvs. (de ex. Facebook).
1.3 Când vizitați site-ul nostru:
Utilizăm cookie-uri pentru a vă identifica atunci când vizitați site-ul nostru și pentru a ne permite să vă personalizăm experiența online (de exemplu, detaliile dvs. de conectare).
Kimbi Boutique S.R.L. respectă decizia celor ce doresc să se dezaboneze, nu cumpără și nu vinde adrese de email. De asemenea, nu vom vinde, inchiria sau distribui informatiile cu character personal nimanui.

2. Ce date colectăm:
Vom colecta, stoca și utiliza următoarele tipuri de date personale:
2.1. Nume si prenume, număr de telefon, adresa de livrare și adresa de mail.
2.2 Efectuăm procesarea unor informații personale sensibile?
Legea aplicabilă recunoaște anumite categorii de informații personale ca fiind sensibile și, prin urmare, necesită mai multă protecție, inclusiv informații privind starea de sănătate, orientarea sexuală, etnie sau opinii politice. Pentru procesarea comenzilor dvs nu avem nevoie de astfel de informatii sensibile. In cazul cazul in care totusi vom avea nevoie, vom colecta aceste date personale sensibile doar dacă există un motiv clar pentru a face acest lucru; și vom face acest lucru doar cu consimțământul dvs. explicit.
 
3. Datele personale, in orice mod ne sunt furnizate, vor fi utilizate în scopul operării cu succes a platformei Kimbi.ro.
Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:
3.1. Pentru ducerea la bun sfârșit a contractului de vânzare-cumpărare în condiții de siguranță.
3.2. A vă trimite informații despre activitatea noastră (acest lucru nu se va realiza fără acordul dvs.);
3.3. A vă oferi serviciile, produsele sau informațiile pe care le-ați solicitat;
3.4. Îmbunătățirea experienței de navigare, personalizând interacțiunea cu site-ul nostru;
3.5. A colecta plăți și a trimite chitanțe către dvs.;
3.6. A realiza cercetări privind impactul campaniilor noastre;
3.7. A ne ocupa de întrebări și reclamații făcute de sau în legătură cu dvs., referitoare la site-ul web Kimbi.ro;
3.8 Audit și/ sau administrarea conturilor noastre conform prevederilor legale și / sau contractuale.

4. Analiza de date și audiențe
Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a efectua cercetări și analize de informații suplimentare din surse accesibile publicului (conform clauzei 2.1. de mai sus). Acest lucru ne ajută să înțelegem mai bine realitățile socio-economice, interesele și preferințele dvs., pentru a ne îmbunătăți comunicările și / sau interacțiunea cu dvs., pentru a vă asigura că produsele noastre sunt relevante și adecvate..
Facebook marketing
Putem folosi câteva dintre informațiile dvs. personale pentru a folosi serviciile Facebook ce ne permit să afișăm anunțuri atât susținătorilor existenți cât și celor potențiali, atunci când vizitează Facebook. Datele dvs. sunt trimise într-un format criptat care este șters de Facebook (a) dacă nu se potrivește cu un cont Facebook sau (b) după ce vă confirmă că sunteți titularul de cont înregistrat.
Pentru informații mai detaliate, consultați https://www.facebook.com/business/help/744354708981227 și politica privind datele Facebook la adresa https://www.facebook.com/policy.php.
Google Analytics
Putem folosi câteva dintre informațiile dvs. personale pentru a analiza performanța noastră digitală, de exemplu pentru a vedea cum poate fi îmbunătățit site-ul nostru web.
Pentru mai multe informații despre modul în care folosim informațiile dvs. personale în legătură cu Google Analytics, consultați https://www.google.com/analytics/terms/gb.html

5. Comunicații

Prin completarea datelor în oricare din formularele de creare cont sau trimiterea unei comenzi utilizatorul declară și acceptă ca datele sale personale să fie incluse în baza de date Kimbi Boutique. Astfel, utilizatorul își dă acordul ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către Kimbi Boutique S.R.L.
În cazul în care ați oferit consimțământul adecvat, vă vom contacta pe oricare din căile disponibile, atunci când situația o impune. În cazul în care ne-ați furnizat adresa dvs. poștală, vă vom putea contacta prin poștă sau servicii de curierat. Vă vom contacta prin telefon, sms, servicii de mesagerie online sau prin e-mail, pentru a vă informa despre statusul comenzii dvs sau despre produsele sau evenimentele pe care le considerăm de interes pentru dumneavoastră sau despre activitatea noastră.

6. Datele persoanelor minore
Nu procesăm cu bună știință datele nici unei persoane sub vârsta de 18 ani. Dacă ajungem să descoperim că aveți sub 18 ani și informațiile personale sunt înregistrate de Kimbi Boutique, vom șterge aceste informații.

7. Obligații legale
Vom dezvălui informațiile dumneavoastră organelor de anchetă sau instituțiilor responsabile de aplicarea legii, la cerere, numai atunci când sunt invocate obligațiile legale ale noastre.

8. Securitatea datelor personale și accesul la acestea
Ne străduim să asigurăm cele mai avansate soluții tehnice pentru a preveni pierderea, distrugerea, utilizarea incorectă, modificarea, dezvăluirea sau accesul neautorizat la informațiile dvs. personale.
Informațiile dvs. sunt accesate numai de personal instruit și contractori necesari. Datele dumneavoastra personale sunt comunicate institutiilor statului odata cu eliberarea facturilor fiscale ce insotesc produsele vandute. De asemenea numele si adresa de email sunt folosite in comunicarea cu dumneavoastra in scop de informare si de marketing companiei de email marketing. Numele, adresa si telefonul dumneavosatra sunt transmise companiilor de curierat pentru livrarea produselor. In scopul informarii cat mai precise si in functie de interesul pe care il manifestati pe site-ul nostru informatii despre istoricul dumneavoastra de navigare sunt transmise catre companiile de marketing si marketing afiliat, iar in acest scop sunt plasate fisiere cookie personale.

9. Drepturile utilizatorilor
Așa cum ne bazăm pe acordul dvs. de a utiliza informațiile dvs. personale, aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. Aveți dreptul de a ne cere să nu mai folosim informațiile dvs. personale sau să vă dezabonați din lista noastră de e-mailuri în orice moment. Eventualele solicitări ale dumneavoastră vor fi transmise către adresa office@kimbi.ro, iar pentru dezabonare, urmați link-ul desemnat din fiecare mass-email trimis de Kimbi.ro.

De asemenea, mai aveți următoarele drepturi:
9.1. Dreptul de a fi informat – aveți dreptul să vi se spună cum vor fi utilizate informațiile dvs. personale. Această politică, precum și alte articole afișate pe site-ul nostru și în comunicările noastre, urmăresc să vă ofere o descriere clară și transparentă a modului în care pot fi utilizate informațiile dvs. personale.
9.2. Dreptul de acces – ne puteți scrie pentru a cere confirmarea informațiilor pe care le deținem și pentru a solicita o copie a acestor informații. Vom procesa cererea dvs. în maxim 30 de zile, cu condiția ca informațiile solicitate să se înscrie în categoria celor la care aveți acces și doar după ce v-am confirmat cu succes identitatea.
9.3. Dreptul de ștergere – ne puteți cere să vă ștergem informațiile personale din evidențele noastre.
9.4. Dreptul la rectificare – dacă credeți că înregistrările noastre privind informațiile dvs. personale sunt inexacte, aveți dreptul să cereți ca aceste înregistrări să fie actualizate.
9.5. Dreptul de a restricționa procesarea – aveți dreptul să cereți ca prelucrarea datelor dvs. personale să fie restricționată dacă există motive de îngrijorare privind exactitatea sau utilizarea legitimă a acestora.

10. Prelucrarea legală a datelor cu caracter personal
10.1. Suntem obligați să avem unul sau mai multe motive legale pentru a procesa informațiile dvs. personale:
10.1.1 Informațiile personale sunt prelucrate pe baza consimțământului
Vom cere consimțământul dvs. pentru a utiliza informațiile pe care ni le-ați pus la dispoziție pentru a vă trimite comunicări electronice, cum ar fi newslettere sau e-mailuri. Vom reveni cu cerințe de extindere a consimțământului, doar dacă va fi cazul în viitor, dar nu vom transfera date sau nu vom pune la dispoziția terților date fără a obține consimțământul dvs in prealabil.
10.1.2. Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unei relații contractuale
Este necesar să procesăm informațiile personale astfel încât să putem intra în relații contractuale cu dumneavoastră.
10.1.3. Informațiile personale sunt prelucrate pe baza obligațiilor legale
În cazul în care situația o va cere, vom fi obligați să procesăm informațiile dvs. personale din cauza obligațiilor legale care ne sunt obligatorii.
10.1.4. Informațiile personale sunt prelucrate pe baza unor interese legitime
Legea ne permite colectarea și folosirea informațiilor personale în cazul în care acest lucru este în mod rezonabil necesar desfășurării activității noastre legitime (atâta timp cât utilizarea lor este echitabilă și nu influențează în mod nejustificat drepturile altor persoane).
10.2. Procesarea datelor pentru atingerea scopurilor noastre organizaționale
Aspecte organizaționale ce țin de prelucrarea datelor cu caracter personal:
- Raportarea financiar-contabilă;
- Mesaje necomerciale, inclusiv campanii;
- Analiza, direcționarea și segmentarea bazelor de date pentru îmbunătățierea strategiei de lucru dar și pentru a îmbunătăți eficiența comunicării;
- Personalizarea, adaptarea și îmbunătățirea conținutului comunicațiilor sau a experienței de utilizare a platformei Kimbi.ro;
- Administrarea aspectelor financiare în relația cu personalul;
- Siguranță în muncă, securitate IT;
– Prelucrarea datelor în scopuri istorice, științifice sau statistice;
– Procesarea cererilor de informare;
- E-mailuri prin care va trimitem facturile aferente comenzilor plasate de dvs catre noi;
– Mesaje de mulțumire pentru comenzile efectuate;
– Menținerea unei baze de date cu membri, voluntari, dar și a unei liste de excludere din comunicare;
– Prelucrarea tranzacțiilor financiare și menținerea evidențelor financiare;
– Prevenirea fraudei, a utilizării abuzive a serviciilor sau a spălării banilor;
– Executarea prevederilor legale;
– Raportarea actelor ilegale.

11. Ștergerea și actualizarea datelor
În general, dacă nu este încă necesar pentru scopul pentru care au fost colectate și procesate datele dumneavoastră, le eliminăm din evidențele noastre după cel mult șase ani de la data la care au fost colectate. Cu toate acestea, vom elimina înainte de termen din înregistrările noastre informațiile dvs. personale dacă nu mai sunt necesare în legătură cu scopul pentru care au fost colectate, dacă nu mai avem dreptul să le procesăm sau dacă vă exercitați dreptul de ștergere.
În cazul în care vă dezabonați sau ne cereți să nu vă trimitem emailuri sau alte comunicări electronice, vă vom păstra numele pe lista de excludere internă, pentru a vă asigura că nu sunteți contactat din nou.
Dacă doriți să ștergem sau să actualizăm datele dumneavoastră pe care le deținem, trimiteți o solicitare clar exprimată la adresa office@kimbi.ro.

Limitare de responsabilitate
Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate în ceea ce privește:
– intârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
– deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
– informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe website.
– posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
– neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
– conținutul sau natura website-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.
Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:
– produsul comandat nu este pe stoc;
– identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.
Daca intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.