Primesti gratuit un cadou de bun venit - pdf-ul

"23 de greseli grave ale parintelui in relatia cu copiii":

- cum sa le eviti (cand se poate)

- cum reactioneaza cel mic

- cum trebuie sa ne comportam noi

Pentru a primit pdf-ul cadou,

introdu aici adresa ta de mail:

Ce este Kimbi?

Kimbi este lumea vesela si plina de imaginatie a copilariei, in care totul este posibil. Este posibilitatea de a visa cu ochii deschisi la toate bucuriile vietii. Kimbi este dorinta de a fi alaturi de copiii nostri, de a le oferi grija si atentia de care au nevoie, de a-i invata si a invata alaturi de ei, de a ne juca cu ei si de a le aduce cat mai multe zambete.

Tocmai de aceea noi, cei de la Kimbi.ro, am decis sa aducem impreuna pe acest site produse cat mai multe si mai variate, pentru diferitele etape ale vietii unui copil. Pentru a-ti fi cat mai usor, le poti alege in functie de varsta copilului sau in functie de tipul de articol, iar in cadrul categoriilor de produse exista posibilitatea filtrarii avansate. Unele produse exista pe mai multe culori, de aceea daca intri pe un produs anume vei vedea poze pentru fiecare culoare disponibila, ca sa stii exact cum arata.

Produsele sunt in continua schimbare si actualizare, pentru a-ti putea oferi un sortiment cat mai variat si calitativ.

Daca ai intrebari despre un produs, te rugam sa ne contactezi si, acolo unde nu avem un raspuns imediat, ne interesam si iti raspundem cat de repede. Suntem la inceput de drum si invatam si noi odata cu tine!

Iti dorim calatorie placuta pe site-ul Kimbi.ro!