Primesti gratuit un cadou de bun venit - pdf-ul

"23 de greseli grave ale parintelui in relatia cu copiii":

- cum sa le eviti (cand se poate)

- cum reactioneaza cel mic

- cum trebuie sa ne comportam noi

Pentru a primit pdf-ul cadou,

introdu aici adresa ta de mail:

Pentru a alege un produs, ai posibilitatea sa il cauti dupa denumire folosind butonul “Cauta in site”, aflat in partea de sus a site-ului, sau poti sa cauti articolul respectiv dupa categoria de produse. In cadrul categoriilor, produsele sunt organizate in subcategorii, iar in cadrul subcategoriilor ai posibilitatea sa dai filtrare avansata dupa nivel de pret, brand, culoare si dupa produsele fabricate in Romania.

Toate preturile produselor sunt exprimate in lei si sunt preturile finale de vanzare.

Stocurile produselor sunt informative. Daca un produs apare "in stoc", este totusi posibil ca stocul sa fie deja epuizat la respectivul produs. Dupa plasarea comenzii, vei fi contactat pe mail sau telefonic pentru a ti se confirma disponibilitatea produsului.

In ceea ce priveste comanda, pe site-ul www.kimbi.ro iti punem la dispozitie mai multe modalitati de comanda:

1. Comanda telefonica: este suficient sa apelezi numerele de telefon 0799 595 229 sau 0721.456.261, de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 19.00, precum si sambata intre orele 09.00 – 14.00.

2. Comanda online: ai posibilitatea sa introduci comanda ta direct pe site, cu sau fara inregistrarea ca utilizator. Pentru aceasta, dupa alegerea produsului si eventual a culorii sau modelului, in functie de caz, te invitam sa apesi butonul “Adauga in cos”. Daca doresti, poti modifica in cosul de produse atat articolele de cumparat, cat si cantitatile. Dupa ce te-ai decis asupra tuturor produselor, iti recomandam sa verifici inca o data cosul, dupa care sa apesi butonul “Comanda”.

Pentru rapiditate nu este necesar sa te inregistrezi, dar inregistrarea ca utilizator iti aduce urmatoarele avantaje:

- urmatoarele comenzi vor fi facute mult mai rapid si usor, pentru ca nu mai trebuie sa introduci datele personale

- poti urmari statusul si istoricul comenzilor

- poti modifica datele contului

- poti introduce mai multe adrese de livrare si facturare

- odata cu inregistrarea ai posibilitatea sa te abonezi la newsletter-ul nostru, prin intermediul caruia vei putea primi notificari despre noutatile noastre, despre promotii, precum si alte informatii interesante despre produsele noastre.

3. Comanda pe mail: poti trimite un mail la adresa de mail office@kimbi.ro. Mailul trebuie sa contina denumirea si codul produsului, cantitatea dorita si, daca este cazul, culoarea sau modelul. De asemenea, te rugam sa mentionezi in mail numele, numarul de telefon, precum si adresa de livrare si cea de facturare. Vei fi contactat ulterior, fie telefonic fie pe mail, de unul din reprezentantii nostri, pentru confirmarea comenzii si a livrarii.

 

Plata produselor se poate face printr-una din urmatoarele modalitati:

  • ramburs, la momentul primirii coletului de marfa, direct la reprezentantul firmei de curierat
  • prin virament bancar, in contul RO55BTRLRONCRT0259912301, deschis la Banca Transilvania, pe baza facturii proforme primite in urma comenzii. Daca optezi pentru aceasta metoda de plata, dupa efectuarea viramentului bancar te rugam sa ne trimiti dovada de plata pe adresa de mail office@kimbi.ro. Comanda va fi procesata dupa primirea dovezii de plata. Te rugam ca la comenzile de paturi si mobilier, sa NU faci transferul bancar inainte sa verifici cu noi (telefonic sau pe mail), disponibilitatea produselor si daca se pot face la comanda.
  • prin card bancar, in conditii de siguranta deplina, prin platforma EuPlatesc.ro. Toate tranzactiile se fac in lei si nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul.
    Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (VISA, VISA Electron) si MASTERCARD (Mastercard, Maestro).
    Kimbi.ro nu foloseste si nu stocheaza detalii referitoare la card.